Arran de terra

Mirades expertes sobre la crisi i les transformacions socials

Per què?

Arran de terra vol donar veu a través d’entrevistes a les persones que construeixen alternatives a un sistema de relacions socials i econòmiques en crisi a través de la seva activitat diària.

Iguals però singulars: persones que transformen la societat a la seva vida quotidiana.

Entre totes: persones que formen part d’iniciatives comunitàries o veïnals (perquè  juntes ho podem tot!).

Teixint xarxes: persones implicades en iniciatives associatives que construeixen solidaritats (perquè el teixit associatiu és imprescindible en una societat civil activa!)

Aquest bloc vol contribuir modestament als objectius de donar a conèixer realitats associatives i comunitàries a través de les seves i dels seus protagonistes, trencar mites i prejudicis sobre persones i col·lectius considerats socialment vulnerables, i posar de manifest la diversitat de formes en que les persones ens donem suport mútuament per fer front a les adversitats.

Amb les entrevistes no cerquem prendre el pols a l’actualitat ni aportar informació adicional a la notícia del moment. Volem crear, pausadament, amb la implicació de les persones entrevistades, i amb rigor i respecte, un banc de testimonis de transformació i de compromís social que pugui servir de crònica d’un moment històric però també de recurs per a la sensibilització i de la ciutadania.

Si utilitzeu les nostres entrevistes us agrairem que ens ho feu saber a través dels comentaris del bloc i que ens expliqueu en quin context i com us han estat útils. Estan a la vostra disposició publicades en llicència creative commons 3.0.

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: